Τρόπος παρασκευής του τέλειου ελληνικού: 1. Ρίχνουμε τον καφέ σε χλιαρό νερό, χρησιμοποιώντας σαν μεζούρα το ίδιο το φλιτζάνι. 2. Ανακατεύουμε καλά, κατά την ίδια φορά και βγάζουμε το μπρίκι όταν σχματιστεί ένα "δαχτυλίδι" στο κέντρο του μπρικιού3. Για λεπτό καϊμάκι ρίχνουμε τον καφέ στο φλιτζάνι από ψηλά και για πλούσιο, από χαμηλά. Για την παρασκευή ενός φλιτζανιού ελληνικού καφέ 85ml απαιτούνται 8,5γρ προϊόντος.
Το καλό αλεύρι αποτελεί το μυστικό επιτυχίας για κάθε παρασκεύασμα, γι’ αυτό η ΓΙΩΤΗΣ προσφέρει το πιο φίνο και εκλεκτό αλεύρι: το Aλεύρι ΓΙΩΤΗΣ για όλες τις χρήσεις.
Τόνος υψηλής ποιότητας, με τον ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα που του χαρίζει η ειδική επεξεργασία του καπνίσματος με ξύλα οξιάς, δρυός και ελάτου, με ιδιαίτερη μελέτη στη διάρκεια του καπνίσματος ώστε να υπάρχει ισορροπία γεύσης.
Απολαύστε τον σαν μικρό ρόφημα, σε μικρό φλιτζάνι, όπως οφείλει να είναι ο κλασικός Ιταλικός Espresso Ristretto. Κατάλληλος και για παρασκευή Freddo. 10 κάψουλες καβουρδισμένου, αλεσμένου καφέ, συσκευασμένου σε προστατευτική ατμόσφαιρα. Συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso®*.