Ζωή: 100% φυσικός χυμός ροδιού

Ζωή: 100% φυσικός χυμός ροδιού


Ο 100% φυσικός χυμός ρόδιου «Ζωή», από μη συμπυκνωμένο χυμό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και χημικά πρόσθετα!

Ποιος είναι ο φυσικός χυμός ρόδι Ζωή

  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς πρόσθετα
  • Περιέχει φυσικά σάκχαρα
  • Προϊόν παστεριωμένο

Γνωστό από τους αρχαίους χρόνους ως σύμβολο ευημερίας και τύχης. Τόπος προέλευσης θεωρείται η περιοχή του Καυκάσου από όπου και προέρχονται οι φυσικοί χυμοί Ζωή.

Οι αγνοί φυσικοί χυμοί από φρέσκα φρούτα είναι πλούσια πηγή βιταμινών, μετάλλων και θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για την καλή και ισορροπημένη υγεία. Λόγω των αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχουν έχουν προστατευτική δράση απέναντι σε πολλές ασθένειες.

Τι προσφέρει στον οργανισμό ο φυσικός χυμός ρόδι Ζωή

Το ρόδι αν και έχει λίγες θερμίδες, περιέχει υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών ουσιών και είναι πλούσιο σε βιταμίνες C, A, E, σίδηρο και κάλιο. Ένα ρόδι καλύπτει το 40% της ποσότητας της βιταμίνης C και το 25% του φυλλικού οξέος που έχει καθημερινά ανάγκη ένας ενήλικας.

Η εταιρία HCS AE είναι μια καινοτόμος εταιρία που έφερε το χυμό ρόδι «Ζωή», πριν από 8 χρόνια, στην ελληνική αγορά. Με πολυετή εμπειρία στο καταναλωτικό προϊόν, με γνώμονα την ποιότητα αλλά και την υγιεινή, ο χυμός ρόδι «Ζωή» κατάφερε να κερδίσει το καταναλωτικό κοινό και να επικρατήσει στην αγορά των χυμών ροδιού. Συνδυάζει το ρόδι με εξίσου ισχυρά αντιοξειδωτικά φρούτα, δίνοντας στον καταναλωτή 100% φυσικούς χυμούς, μη συμπυκνωμένους, χωρίς ζάχαρη, συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα.

Επιλέξτε & αγοράστε Online τον δικό σας Φυσικό Χυμό Ζωή

ΑΓΟΡΑ

Product added to compare.